lunes, 30 de enero de 2012

Actuacions de la setmana :

Destacats de la setmana


CONCERTS D'ACOMIADAMENT AL MÔ ES BAR!

Per si encara no ho sabeu, el Mô Es Bar de Lliçà d'Amunt tanca les seves portes a finals de febrer. Una mala notícia per a tots els que estimem el blues, perquè aquesta sala tenia una programació íntegrament dedicada a aquest gènere i perquè tenia molt més: bones condicions tècniques, un públic fidel i agraït, un ambient molt agradable i, sobretot, uns propietaris (Esther i Joan) que estimen la música!.

Però no és moment de parlar en passat, perquè encara ens queden 4 concerts per gaudir del blues en aquesta petita gran sala! El Mô Es Bar se'n va per la porta gran amb el cicle "Concerts d'Acomiadament", que ja va començar la setmana passada amb Tota Blues Band, i que aquesta continua amb Lone Rhino Club. Com ja sabeu, aquesta banda està encapçalada pel gran Julio Lobos, i és un espectacle veure'ls en acció, tant per la seva qualitat com per la seva passió! Mentre no arriba l'últim dia, gaudim del blues al Mô Es Bar!

Divendres 3, 23h - Lone Rhino Club al Mô Es Bar (Lliçà d'Amunt)THE HEALERS A LLINARS DEL VALLÈS!

La Sala de Llinars del Vallès és l'escenari on aquest dissabte podeu veure un concert especial, el tribut a Van Morrison amb The Healers! Aquesta banda de grans músics està encapçalada per Henry Wavelength, un home que ha aconseguit captar l'esència musical del Lleó de Belfast, i que la transmet a l'escenari de tal manera que us semblarà que teniu davant vostre al mateix Van!

Dissabte 4, 22.30h - The Healers a La Sala (Llinars del Vallès)THE BIG JAMBOREE AL BAR BLUES!

Aquest dissabte podeu viure una gran festa al Bar Blues amb The Big Jamboree! Aquesta gran banda us espera amb tot el seu arsenal de rhythm'n'blues, jump blues, jump & jive i rock'n'roll, per deixar-vos sense alè! A les primeres notes ja sentireu al vostre cervell un gran... bang!

Dissabte 4, 23.30h - The Big Jamboree al Bar Blues (Cerdanyola)THE MIDNIGHT ROCKETS AL BEL-LUNA!

Ara feia un temps que no teníem l'oportunitat de gaudir d'una de les millors bandes del país, sobretot si es tracta de West Coast i Texas Blues, però aquest dissabte us podeu treure el "mono"! The Midnight Rockets us esperen al Bel-Luna per passar una gran nit de blues!

Dissabte 4, 23.30h - The Midnight Rockets al Bel-Luna (Barcelona)
Font: SBB
Transcriu: Mandonguilla BluesNo hay comentarios:

Publicar un comentario