lunes, 23 de enero de 2012

Actuacions per aquesta setmana :

Destacats de la setmana


AMADEU CASAS VINTAGE BAND AL CAFÈ VIENÈS!

Aquest dijous podeu veure un concert de luxe a una sala de luxe: Amadeu Casas Vintage Band al Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster de Barcelona)! L'Amadeu ha reunit uns altres 3 grans músics per formar un quartet que farà les delícies de tots els amants del bon blues!

Dijous 26, 21h - Amadeu Casas Vintage Band al Cafè Vienès (Barcelona)CONCERT BENÈFIC D'INTERMÓN OXFAM, AMB EL LLUÍS COLOMA TRIO!

Divendres teniu l'ocasió d'ajudar a la gent que més ho necessita, al mateix temps que gaudiu d'una gran nit de blues i boogie! Es tracta del concert del Lluís Coloma Trio al Teatre La Faràndula de Sabadell, organitzat per Intermón Oxfam per realitzar projectes d'emergència a la Banya d'Àfrica. La vostra presència és més important que mai!

Divendres 27, 21.30h - Lluís Coloma Trio al Teatre La Faràndula (Sabadell)BIG MAMA & ORIGINAL JAZZ ORQUESTRA TALLER DE MÚSICS!

Aquesta setmana teniu una nova oportunitat de veure l'espectacle "Bluesin' The Jazz", a càrrec de la Big Mama & Original Jazz Orquestra Taller de Músics, amb un homenatge a les pioneres del blues: Ma Rainey, Bessie Smith, Memphis Minnie, etc. Aquest dissabte actuen al Teatre Cirvianum de Torelló, i la nit promet ser espectacular!

Dissabte 28, 21h - Big Mama & OJO al Teatre Cirvianum (Torelló)Font: SBB


Mandonguilla Blues


No hay comentarios:

Publicar un comentario