martes, 10 de enero de 2012

Actuacions per a la setmana


Destacats de la setmana


CONFERÈNCIA DE BIG MAMA: "LES DAMES DEL BLUES, CIRC I VODEVIL"!
La Big Mama, tot un referent del blues a casa nostra, fa temps que combina els concerts amb la seva activitat pedagògica per fer arribar el blues a tot tipus de públic. A l'Escola de Blues de Barcelona ella és l'encarregada del Taller d'interpretació de Blues, i aquest dijous podeu veure una mostra del contingut del taller a la conferència "Les dames del blues, circ i vodevil", que la Big Mama impartirà a la Biblioteca Vallcarca i Els Penitents. Una gran "lliçó" de blues!
Aquesta conferència és part del conveni de col·laboració entre la Biblioteca Vallcarca i Els Penitents i l'associació Capibola Blues (gestors de l'Escola de Blues), que portarà diferents activitats de blues a aquesta biblioteca. Una gran notícia per començar l'any!
Dijous 12, 19.30h - Conferència de Big Mama a la Biblioteca Vallcarca i Els Penitents (Barcelona)

TORNA EL BLUES AL MUSEU EUROPEU D'ART MODERN! 
L'any passat el Museu Europeu d'Art Modern (MEAM) va començar un cicle de concerts els divendres, dedicat principalment al blues, i la bona notícia és que aquest 2012 el cicle continua! Els encarregats d'obrir la nova temporada son Lluís Coloma & Marc Ruíz, i això ja és una bona prova de que la qualitat continua assegurada! Un concert per enmarcar!
Divendres 13, 18h - Lluís Coloma & Marc Ruíz al MEAM (Barcelona)

LA LOCOMOTORA NEGRA A LA NOVA JAZZ CAVA!
La Locomotora Negra és tota una institució del jazz i el swing a casa nostra, i l'any passat van celebrar el seu 41è aniversari en plena forma. Un concert d'aquesta big band és un gran espectacle, on és molt difícil no acabar ballant al ritme de la seva música. Aquest dissabte podeu gaudir amb ells a la Nova Jazz Cava de Terrassa!
Dissabte 14, 22h - La Locomotora Negra a la Nova Jazz Cava (Terrassa)

TOTA BLUES & THE HIPSTERS AL BEL-LUNA!
Aquest dissabte, al Bel-Luna, amb Tota Blues & The Hipsters podeu veure al mateix escenari a 2 dels grans bluesmen de Barcelona: Tota Blues i David Giorcelli! Dos músics amb un gran domini de l'escenari, amb una simpatia i bon humor que s'encomanen, i que us faran gaudir del blues i el boogie!
Dissabte 14, 23.30h - Tota Blues & The Hipsters al Bel-Luna (Barcelona)

VERMUT I DINAR AMB RED ROOSTERS AL DSU RESTAURANT!
El diumenge al migdia sempre ve de gust fer un bon vermut i un bon dinar amb botifarra i pa amb tomàquet, però si ho acompanyem amb música en directe llavors ja pot ser espectacular! Doncs això és el que podeu trobar aquest diumenge al DSU Restaurant d'Olivella (Parc Natural del Garraf) amb els Red Roosters, una banda de blues i rock i altres músiques negres! Per passar un diumenge sensacional!
Diumenge 15, 12h - Red Roosters al DSU Restaurant (Olivella, Garraf)
La resta de concerts de la setmana, que també són molt interessants, els podeu consultar a l'agenda de l'SBB. Tota l'actualitat del blues en directe actualitzada diàriament!

Salut i blues!

Lluís - @lluissouto 


INFO: SOCIETAT DE BLUES DE BARCELONA
Transcriu: Mandonguilla Blues 

No hay comentarios:

Publicar un comentario