lunes, 16 de enero de 2012

Esta semana viene buenaaaaaaaaa!!

Destacats de la setmana
BLAS PICÓN & THE JUNK EXPRESS AL JAMBOREE!

Blas Picón & The Junk Express han agafat la velocitat de creuer, i continuen portant el seu blues "pur i dur" per totes les sales del país. Aquest dimecres és el torn del Jamboree, i podeu aprofitar per comprar el seu disc i emportar-vos la seva música a casa!

Dimecres 18, 20 i 22h - Blas Picón & The Junk Express al Jamboree (BCN)AUGUST THARRATS & AMADEU CASAS A LA TIA FELIPA!

La Tía Felipa s'està superant a sí mateixa i cada dia posa el llistó més alt! Aquesta setmana els "Divendres de Piano Blues" tenen com a protagonista, ni més ni menys, a l'August Tharrats, acompanyat de l'Amadeu Casas! Dos hsitòrics del blues fet aquí: el "pare" del piano blues i boogie, i un dels pioners de la guitarra blues! Visca la Tía i la mare que la va parir!

Divendres 20, 20h - August Tharrats & Amadeu Casas a La Tia Felipa (Cerdanyola)


THE KING REVELERS AL MÔ ES BAR!


Sembla que, des de que van celebrar el seu 10è aniversari (el 2010!), The King Revelers es prenen amb molta calma això de fer concerts. Potser és cosa de l'edat... Però els Revelers continuen en plena forma (més "madurets" això sí), i aquest divendres us esperen al Mô Es Bar per compartir una bona blues party! Aprofiteu l'ocasió perquè, amb el ritme de concerts que porten, ves a saber quan és la propera!

Divendres 20, 23h - The King Revelers al Mô Es Bar (Lliçà d'Amunt)BIG DANI PÉREZ PRESENTA EL SEU NOU DISC AL BEL-LUNA!

Aquest divendres i dissabte, al Bel-Luna, el gran saxofonista Big Dani Pérez presenta el seu nou disc, "Smart Change"! Com indica el seu títol, aquest disc suposa un canvi i en Dani explora terrenys armònics més jazzístics, amb cançons més melòdiques (moltes composades per ell mateix), i demostra tot el seu potencial com a músic. A més, el disc l'ha gravat i editat a MITIK Records (amb la producció d'Aurelio Morata), i això és sinònim de màxima qualitat!

Ja ho sabeu, aquesta setmana teniu 2 nits per gaudir de les noves cançons de Big Dani Pérez, que estarà acompanyat per alguns dels millors músics de la ciutat!

Divendres 20 i dissabte 21, 23.30h - Big Dani Pérez al Bel-Luna (BCN)BIG MAMA & ORIGINAL JAZZ ORQUESTRA TALLER DE MÚSICS!

Si voleu veure un espectacle molt gran, en tots els sentits, aquest dissabte teniu una cita al Teatre Can Rajoler de Parets del Vallès. Allà podeu gaudir de l'espectacle "Bluesin' The Jazz", a càrrec de la Big Mama & Original Jazz Orquestra Taller de Músics, amb un homenatge a les pioneres del blues: Ma Rainey, Bessie Smith, Memphis Minnie, etc. Una nit inoblidable!

Dissabte 21, 22.30h - Big Mama & OJO al Teatre Can Rajoler (Parets del Vallès)MARTINI'S BLUES PRESENTA EL SEU NOU DISC AL ROCKSOUND!

Els Martini's Blues ja tenen el seu primer disc, "Dirty Blues", i el presenten aquest diumenge al Rocksound (abans de la jam habitual)! Aquesta banda la podem veure normalment en format de trio, i ara la "família ha augmentat" i per a aquest disc s'han convertit en un quintet, però la filosofia és la mateixa: interpretar els diferents estils de blues a la seva manera, personal i intransferible!

Diumenge 22, 20h - Presentació disc Martini's Blues al Rocksound (BCN)


La resta de concerts de la setmana, que també són molt interessants, els podeu consultar a l'agenda de l'SBB. Tota l'actualitat del blues en directe actualitzada diàriament!

Salut i blues!


Lluís - @lluissouto


Info: SOCIETAT DE BLUES DE BARCELONA
Transcriu : Mandonguilla  Blues

No hay comentarios:

Publicar un comentario