lunes, 6 de febrero de 2012

Destacats de la setmana ! . . Impressionant !! . . .

ACORDS PER PERE SOTO!
Aquest dilluns la sala Luz de Gas és l'escenari d'un concert molt important, i no per la qualitat dels participants (que és excepcional!), sinó per l'objectiu del concert: ajudar un músic que ho està passant molt malament! Es tracta del gran guitarrista badaloní Pere Soto, que porta bastant temps ingressat en estat greu a un hospital de Mèxic, on hi havia anat per feina. L'entrada val 10 €, i tota la recaptació del concert es destinarà a ajudar en Pere a pagar les despeses mèdiques, i a que pugui tornar aviat amb la seva família. La col·laboració de tots és més necessària que mai!

Dilluns 6, 21h - Acords per Pere Soto al Luz de Gas (Barcelona)

GRAN FESTA D'ANIVERSARI DE TOTA I M.A. AL ROCKSOUND!

Amb el títol de "Born under a bad sign", aquest dimarts us espera una gran festa al Rocksound per celebrar l'aniversari de 2 bluesmen que van nèixer el mateix dia: Tota i M.A.! La festa començarà amb l'actuació de les 2 bandes dels protagonistes, Tota Blues Band i The Bowel Shakers, i després hi haurà una jam per convertir la festa en un festival! I tot això un dimarts! Impressionant...

Dimarts 7, 21h - Festa aniversari Tota & M.A. al Rocksound (Barcelona)

SUSAN SANTOS DE GIRA PER CATALUNYA AMB NOU DISC!

La blueswoman extremenya (però afincada a Madrid) Susan Santos serà aquesta setmana per Catalunya, presentant el seu nou disc "Shuffle Woman"! Seran 4 dies i 5 concerts per gaudir d'aquesta gran cantant i guitarrista, i del seu "blues rock del segle XXI" (com diu la promo del nou disc). Let's shuffle!

Dijous 9, 22h - Rocksound (Barcelona)

Divendres 10, 22.30h - Cicle de comiat del Mô Es Bar (Lliçà d'Amunt)

Dissabte 11, 12.30h - vermut a La Tia Felipa (Cerdanyola)

Dissabte 11, 22.30h - Blues Bar (Cerdanyola)

Diumenge 12, 20h - La Taviesa (Torredembarra)

WAYNE HANCOCK AL SIDECAR!

Aquest dissabte, al Sidecar, podeu veure el que molts anomenen el rei del swing, honky tonk, western, blues, texas rockabilly... Es tracta de Wayne "The Train" Hancock, un músic que us farà moure des de les primeres notes! Una locomotora a ritme de boogie & hillbilly!

Dissabte 11, 22.30h - Wayne Hancock al Sidecar (Barcelona)

GWEN PERRY & MICHELE FABER QUARTET AL JAMBOREE!

El Jamboree ens ha preparat un gran concert per a aquest dissabte amb dues grans dones, Gwen Perry & Michele Faber Quartet! Gwen Perry és una show woman que barreja el blues amb el swing i el jazz, i Michele Faber és una reconeguda pianista de Los Ángeles que ara viu a Barcelona. Les dues han enregistrat el disc "Mellow", ple de blues, swing i groove, i dissabte podeu gaudir-lo en directe!

Dissabte 11, 20 i 22h - Gwen Perry & Michel Faber Quartet al Jamboree (Barcelona)MARK TORTORICI, BERNAT FONT & IVAN KOVACEVIC AL HONKY TONK!

Concert especial al Honky Tonk aquest diumenge, amb un dels grans bluesmen de Los Angeles, Mark Tortorici! Aquest gran cantant i harmonicista ja ens ha visitat diverses vegades, i és tot un especialista en que el públic s'ho passi molt bé durant el concert. A més, estarà acompanyat d'en Bernat Font i Ivan Kovacevic, o sigui que la diversió està més que assegurada!

Diumenge 12, 20.30h - Mark Tortorici, Bernat Font & Ivan Kovacevic al Hony Tonk (Barcelona)


La resta de concerts de la setmana, que també són molt interessants, els podeu consultar a l'agenda de l'SBB. Tota l'actualitat del blues en directe actualitzada diàriament!


Lluís - @lluissouto

Transcriu:

Mandonguilla Blues

No hay comentarios:

Publicar un comentario