lunes, 27 de febrero de 2012

Destacats de la setmanaAL BIKINI !!
GRAN NIT DE BLUES AL RIEN DE RIEN!

Aquest dijous podeu viure un nit molt especial al Rien de Rien (Hotel Palace), amb el blues com a protagonista absolut! Primer la inauguració de l'exposició "Nat Vicente pinta blues", i després un concert amb molts dels grans bluesmen i blueswomen del país. Aquesta és la llista, jutgeu vosaltres mateixos: Txell Sust, Aishah Davis, Laia Porta, Philip Stanton, Amadeu Casas, Joan Valls, Quim Quiñonero, Agustí Mas, Steve de Swardt, Edu Beltran, Lluís Coloma, August Tharrats, Sergi Moya, Lluís Souto, Andrew Dillon, Jordi Blanch, Lluís Vallès, Dan Posen, Dani Zapater, Jordi Ortiz, Regi Vilardell. "No hase falta desir nada más"!

Dijous 1

20.30h - Inauguració exposició pintura

22.30h - ConcertTHE BREW + DELTA POWER TRIO AL BIKINI!

Dijous teniu la primera oportunitat de la setmana de veure The Brew, una contundent banda britànica de blues-rock, que està tenint molt d'èxit i que actualment està presentant el seu tercer disc. La cita és a la sala Bikini, i abans podeu veure un altre potent trio de blues, en aquest cas el Delta Power Trio, liderat pel gran guitarrista Joan Vinyals. Un 2 x 3 de bon blues!

Dijous 1, 20.30h - The Brew + Delta Power Trio al Bikini (BCN)DOC SCANLON'S PAN-ATLANTIC SWINGSTERS AL CAFÈ VIENÈS!

Aquest dijous, al Cafè Vienès (Hotel Casa Fuster), podeu veure la banda d'un dels contrabaixistes de jazz americans més reconeguts actualment, Doc Scanlon's Pan-Atlantic Swingsters! Una gran nit de swing, interpretat amb qualitat i sentit de l'espectacle!

Dijous 1, 21h - Docs Scanlon al Cafè Vienès (BCN)COMENÇA EL BLACK MUSIC FESTIVAL!

Aquest divendres ja comença oficialment el Black Music Festival! Fins al 30 de març podeu gaudir d'uns dies intensos de música negra, amb un gran ventall de bandes, concerts i esdeveniments!

El concert inaugural de divendres és amb els britànics The Brew, una potent banda de blues-rock que està presentant el seu tercer disc, i amb els gironins Soul A Banda, una banda que us farà moure la pelvis a ritme de soul!

El dissabte teniu jornada doblement doble: primer una cercavila amb els Street Soul Machine, per fer una conga pel carrer a ritme del so Motown, i després un concert... doble! El concert té com a protagonistes els americans Trombone Shorty & Orleans Avenue, una barreja espectacular de funk, soul i hip-hop amb el trombó com a instrument destacat. I l'altra banda del concert són The Basement, 13 músics catalants que ofereixen el bo i millor del soul.

Tots els concerts són a La Mirona (Salt), i la cercavila és pel centre de Girona. A disfrutar!

Divendres 2, 22h - The Brew + Soul A Banda a La Mirona (Salt)

Dissabte 3, 18h - Cercavila amb Street Soul Machine (Girona)

Dissabte 3, 22h - Trombone Shorty & Orleans Avenue + The Basement a La Mirona (Salt)MÍRIAM APARICIO & BIG MAMA MONTSE A LA TÍA FELIPA!

Semblava que, després de tants bons concerts, els "Divendres de Piano Blues" de La Tía Felipa ho tenien difícil per tornar-nos a sorprendre... però ho han aconseguit un cop més! Aquesta setmana podeu veure un duo inèdit, amb Míriam Aparicio al piano acompanyada de la Big Mama! Un duo d'autèntiques dames del blues que ens oferiran una gran nit!

Divendres 2, 20h - Míriam Aparicio & Big Mama a La Tia Felipa (Cerdanyola)


La resta de concerts de la setmana, que també són molt interessants, els podeu consultar a l'agenda de l'SBB. Tota l'actualitat del blues en directe actualitzada diàriamen

Salut i blues!

Lluís - @lluissouto


Transcriu: Mandonguilla Blues

No hay comentarios:

Publicar un comentario