lunes, 25 de febrero de 2013

Aquesta setmana :


Destacats 

LEO CAYUELA PRESENTA "BLUES IN THE BOX"!
Leo Cayuela és un músic que porta anys explorant diferents estils de música negra, i que des de fa un temps està centrat en el blues primitiu dels anys 30. El que destaca d'aquest apropament al blues és que utilitza una cigar box guitar, és a dir una guitarra feta per ell mateix amb una caixa de cigars, com també van fer alguns dels bluesmen d'aquella època. D'aquí ve el nom del seu espectacle, "Blues in the box", i aquest dijous podeu veure'l al Casal de Barri Can Travi. Prepareu-vos per fer un viatge en el temps als orígens del blues! 
Dijous 28, 20h - Leo Cayuela al Casal de Barri Can Travi (BCN)

THE SUITCASE BROTHERS A L'HOTEL HAVANA!
El Cocktail & Swing de l'Hotel Havana d'aquesta setmana és molt especial perquè tindrà la presència dels flamants subcampions de l'International Blues Challenge de Memphis, The Suitcase Brothers! Serà el primer concert d'una gira que els portarà a l'Aragó, França i Barcelona, i també serà la primera vegada que els podem tornar a veure després del seu èxit a la capital del blues. A l'Hotel Havana estaran acompanyats al contrabaix pel gran Artur Regada, o sigui que es preveu un còctel espectacular... per brindar pels campions!
Divendres 1, 19.30h - Cocktail & Swing a l'Hotel Havana (BCN)

SESSIÓ DOBLE AL POCKET CONCERTS!
Aquest divendres teniu una nova cita amb els Pocket Concerts de Bad Music, però en aquesta ocasió es tracta d'una cita doble! En una mateixa nit podeu gaudir amb David Giorcelli & His Boogie Trio, un trio que no necessita presentació i que aprofitaran el concert per gravar el seu nou àlbum en directe, i amb Quique Bonal & Vicky Luna, dos grans músics andalusos que fan un repàs a la música negra americana des dels inicis fins als anys 60.
En resum, una nit per gaudir el doble!
Com sempre, tot això ho podeu veure i viure al Centre Cultural Collblanc-Torrassa.
Divendres 1, 20.30h - Pocket Concerts al Centre Cultural Collblanc-Torrassa (L'Hospitalet)

COMENÇA EL BLACK MUSIC FESTIVAL!
Un any més, i ja en van 8, quan comença el març arriba el Black Music Festival, el gran festival de la música negra que es celebra a Salt i altres localitats de Girona. Aquesta setmana ja teniu 5 concerts per gaudir de la força i el ritme dels diferents estils de la black music amb Sara Pi(cantant de veu sensual que combina el rhythm'n'blues, el soul i la música brasilenya), Shaolin Temple Defenders ("guerrers" francesos de l'old school funk'n'soul), Pau Morales & JN Band (un show que uneix el blues i la pintura), Moby Dixie (banda vallesana de dixieland), Los Mambo Jambo (una banda explosiva de rhythm'n'blues) i Empty Cage (un duo guanyador del Sona 9, que combina el blues elèctric amb l'indie rock).
Divendres 1, 22h - Sara Pi + Shaolin Temple Defenders a La Mirona (Salt)
Dissabte 2,
12h - Pau Morales & JN Band davant del +Cub (Girona)
17.30h - Moby Dixie a la Pl. Catalunya (Girona)
23h - Los Mambo Jambo a La Mirona (Salt)
Diumenge 3, 21h - Empty Cage a l'Ateneu Bar (Banyoles)

ALEX ZAYAS OLD SCHOOL TRIO AL FIZZ BARCELONA!
Aquest dissabte podeu veure una nova formació de blues, Alex Zayas Old School Trio! Acompanyat per Little Jordi i Reginald Vilardell, Alex Zayas us oferirà un repertori de Chicago Blues, West Coast Blues i Mississippi Blues, combinant les versions de grans clàssics amb cançons pròpies. I tot això a la cocteleria Fizz Barcelona, una de les sales que està apostant més per la música en directe. Enjoy the old school blues, baby!
Dissabte 2, 22h - Alex Zayas Old School Trio al Fizz Barcelona (BCN)

   

__________________________
No hay comentarios:

Publicar un comentario