lunes, 4 de febrero de 2013

Actuacions per a la setmana :

Destacats :


ÚLTIMA JAM DE L\'SBB... FINS AL MARÇ!
Sí, aquest dijous és l\'últim dia de la jam de la Societat de Blues de Barcelona (SBB) a la Sala Monasterio, però tothom tranquil, que només es tracta d\'una aturada temporal! El motiu és que s\'han de fer obres a l\'edifici on es troba la sala, i està previst que durin del dia 11 de febrer al dia 11 de març. Els encarregats de dirigir aquesta última jam abans de les obres són uns experts en el tema, Tota Blues Band, i segur que serà una nit molt especial!
Dijous 7, 22.30h - Jam session de l\'SBB a la Sala Monasterio (BCN)

NOVA JAM SESSION AL MOMBASA!
Sembla cosa del destí, perquè la mateixa setmana que la jam de l\'SBB ha d\'aturar-se durant un temps ja en \"neix\" una altra. Es tracta de la jam session del Mombasa (Roda de Berà), dirigida pel Lluís Coloma Trio, o sigui que la cosa promet! A més, la jam comença amb el llistó ben alt, perquè el primer dia tindrà uns convidats de luxe com Big Dani Pérez, Julio Lobos i Maurici Morera. Let The Good Jam Roll!
Dijous 7, 22h - Jam session al Mombasa (Roda de Berà)

ANIVERSARI DE TOTA I M.A. A LA TÍA FELIPA! Com deien els Blues Brothers, els camins del Senyor són inescrutables... i els del blues també! Sinó no s\'explica que el mateix dia naixessin dos bluesmen carismàtics com M.A. Lonesome i Tota Blues... Així doncs, aquest divendres hi ha festa grossa a La Tía Felipa per celebrar l\'esdeveniment, un lloc perfecte per gaudir d\'un aniversari tan especial!
Divendres 8, 20h - M.A. vs Tota a La Tía Felipa (Cerdanyola)

IV CALÇOTADA BLUES JAM SESSION!
Aquest dissabte torna un clàssic dels últims anys de la combinació gastronomia + blues, la IV Calçotada Blues Jam Session! A la Piscina Montflorit de Cerdanyola podeu gaudir de calçots, botifarra, vi (i el que faci falta!), amb el blues en directe de Johnny Big Stone & The Blues Workers acompanyats per David Giorcelli. I després una jam per fer baixar els calçots... Espectacular!
Dissabte 9, 12h - IV Calçotada Blues Jam Session a la Piscina Montflorit (Cerdanyola) 
Societat de Blues de Barcelona societat@bluesbarcelona.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario